Projecten

Om het departement "onderhoud" ook een ondersteunende rol te kunnen laten spelen in het IT gebeuren en ook omdat het gegeven "PC" en "IT" zich meer en meer manifesteren in hun dagdagelijkse realiteit, besliste de cel "opleidingen" binnen Audi zowel een cursus WAN/LAN als een cursus "Linux" in te richtenen dit in de twee landstalen.  

logo audi

 

 

Dankzij een samenwerkingsverband met Syntra, viel BnT deze eer te beurt. Het werd een opleiding verspreid over 6 weken en gegroepeerd per taal. De opleiding had als focus een forse portie theorie te serveren, maar niet zonder praktische realisatie van het geleerde. We zijn er immers van overtuigd dat de combinatie van beide een accurate assimilatie van het geleerde verzekert.

Ons adres:
Hoge Mierdse Heide 182
2360 Oud-Turnhout
Contactinfo:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GSM: 0478/883308

Financiƫle info:
BTW: BE0817.401.875
Rek. nr.: Centea BE46 8601 0806 3436
 
 

Website

Deze website werd gemaakt met het Content Management Systeem dat BnT gebruikt voor websites te ontwikkelen. Indien u ook geĆÆnteresseerd bent voor dergelijke websites of een offerte wenst, kan u ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +32 (0)478 88 33 08.

Disclaimer

Alle inhoud op deze site is onder voorbehoud van fouten of vergissingen, waarvoor Bits 'n Tricks BVBA indien gebeurlijk niet voor verantwoordelijk gehouden kan worden.