Nieuws

intertel

BnT is verheugd de samenwerking aan te kondigen met Intertel Telecom, een gerenommeerde VoIP provider.

Telefonie is zich geleidelijk aan het verplaatsen van de gebruikelijke PSTN, ISDN en PRA media naar Voice over IP met het internet als drager. Gezien de momenteel heersende garanties op internet verbindingen worden deze hoe langer meer en meer een interessant alternatief voor de klassieke lijnen. VoIP is niet alleen flexibeler, maar bespaart ook aanzienlijk op telefoniekosten vergeleken met de gebruikelijke providers.

De keuze van Intertel BVBA als VoIP provider werd gemaakt door de wetenschap dat ze een snelle, flexibele en betrouwbare partner representeren. Belangrijke aspecten voor ons waren het niveau van de support en de mate van contacteerbaarheid, waar ze beide zeer goed in scoren.

BnT biedt deze VoIP service aan op zijn Asterisk telefooncentrales in twee vormen: als "full VoIP" en "semi VoIP". Bij "full VoIP" gaan zowel inkomen als uitgaande lijnen over VoIP, bij "semi VoIP" behoudt de klant zijn bestaande lijnen en gaan enkel de uitgaande gesprekken over VoIP, met dien verstande dat uw eigen nummer(s) als herkenning mee worden uitgestuurd. Uw contacten merken met andere woorden het verschil niet.

Wanneer u graag een simulatie verkrijgt die mogelijke besparingen weergeeft, kan u steeds vrijblijvend een copie van uw meest representabele telecom factuur sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , wij bezorgen u dan per kerende de realiseerbare besparingen.

Ons adres:
Hoge Mierdse Heide 182
2360 Oud-Turnhout
Contactinfo:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GSM: 0478/883308

Financiƫle info:
BTW: BE0817.401.875
Rek. nr.: Centea BE46 8601 0806 3436
 
 

Website

Deze website werd gemaakt met het Content Management Systeem dat BnT gebruikt voor websites te ontwikkelen. Indien u ook geĆÆnteresseerd bent voor dergelijke websites of een offerte wenst, kan u ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +32 (0)478 88 33 08.

Disclaimer

Alle inhoud op deze site is onder voorbehoud van fouten of vergissingen, waarvoor Bits 'n Tricks BVBA indien gebeurlijk niet voor verantwoordelijk gehouden kan worden.