Home

27 jaar ervaring

BnT heeft intussen 27 jaar ervaring opgehouwd in de ICT wereld en heeft zijn kennis verzameld in vele verschillende kennisdomeinen. 

Veelzijdigheid

BnT is beslagen op vele domeinen, zodat wij voor al uw vragen een antwoord kunnen bieden. Of het nu gaat om netwerk implementaties, hardwaren audits, trainingen, programmatie, website ontwikkeling, digitale telefonie, ...

Flexibiliteit

Omdat we de structuur van een groot, log en gesegmenteerd ICT bedrijf niet kennen, kunnen we ons zeer flexibel opstellen. Een belangrijke meerwaarde in deze "ad hoc" wereld.

Hardware en software aan scherpe prijzen

BnT levert alle soorten hardware aan scherpe prijzen. We focussen op de kwalitatief hoogstaande merken. 

Voor server toepassingen standaardiseren we op HP. Desktops kunnen we leveren van HP, Dell, Fujitsu en IBM.

We leveren alle soorten netwerkcomponenten (firewalls, switches, routers, ...) van gekende merken zoals Fortigate, Cisco en HP.

Ook voor software (antivirus en toepassingen) kan u bij ons terecht.

  

 

Leer hier meer over...

 

We zijn Silver Partner voor alle Proxmox producten:

Virtualizatie: https://www.proxmox.com/en/proxmox-ve

Voordelen:

 • Aanzienlijk goedkoper dan VMWare of Hyper-V
 • KVM and LXC virtualizatie
 • Web-based beheer
 • Clustering
 • Live migratie
 • Flexibele storage opties

Backup: https://www.proxmox.com/en/proxmox-backup-server

Voordelen:

 • Deduplicatie
 • Performantie
 • Compressie
 • Encryptie
 • Ransomware protectie
 • Web-based beheer
 • Diepe integratie met Proxmox VE

Email Security: https://www.proxmox.com/en/proxmox-mail-gateway

Voordelen:

 • Spam en virus detectie
 • Greylisting, blacklisting, whitelisting
 • Web-based beheer
 • Tracking van emails
 • Clustering
 • Rule systeem

Betrouwbare telefonie hoeft niet duur te zijn. Door samen te werken met LCR Telecom kan u genieten van aanzienlijke kortingen op vaste en mobiele telefonie. 

Stuur ons uw laatste telefoniefactuur en we bezorgen u ASAP een voorstel met betere prijzen.

Onze telefonie centrales zijn betrouwbare en flexibele oplossingen. U heeft de keuze of u de centrale fysiek in uw bedrijf wil zetten of op een private cloud oplossing (u deelt geen infrastructuur met andere klanten).

Hoe werkt het?

- Na een bevestiging van bestelling, richten we de centrale voor u in.

- In samenspraak met u maken wij het "dialplan" (de logica die de centrale toepast bij inkomende en uitgaande gesprekken).

- We leveren u de telefoontoestellen (keuze uit verschillende modellen) voor-geconfigureerd.

Hoe zit het met de kostenstructuur?

- Het opstellen van het dialplan is een eenmalige kost, afhankelijk van de lengte er van (in regie).

- Het aankopen dan de telefoontoestellen is een eenmalige investering. U heeft de keus uit verschillende modellen.

- Voor het gebruik van de centrale geldt een maandelijkse kost per telefoontoestel.

- Ten slotte zijn er de abonnementskosten die LCR Telecom u aanrekent.

Contacteer ons (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) gerust voor een passend voorstel!

Een boute uitspraak, maar niet minder waar. Stabiele en snelle ICT systemen maximaliseren de productiviteit van hun gebruikers. 

BnT kijkt zeer kritisch naar de ICT markt en filtert de technologiën er uit die het meest veilig, snel, stabiel en gebruikvriendelijk zijn. Als een goede ICT-matchmaker zoekt zij de passende technologie voor u en uw bedrijf.

BnT heeft het talent om naar een geheel van bedrijfsprocessen te kijken en de onderdelen er uit te filteren die efficiënter, sneller of goedkoper kunnen.

Dit niet alleen in relatie tot de bestaande ICT systemen, maar ook tot nieuwe systemen die een verbetering en/of een kostenbesparing kunnen opleveren. 

Informatie en communicatie technologie is inhoudelijk niet altijd eenvoudig. Het is specialistisch en gecompliceerd werk, waar een degelijke ervaring en jarenlange opleiding voor nodig zijn. Maar ...

Dat betekent niet dat het concept van de toegepaste technologie niet op mensenmaat kan gecommuniceerd en uitgelegd worden zodat u als bedrijfsleider de juiste informatie krijgt zodat u ook de juiste beslissingen kan nemen. 

BnT waakt er over om de tijd te nemen om voor zijn klant een duidelijk plaatje te schetsen, met totale transparantie betreffende de kosten en de voor- en de nadelen. Domme vragen bestaan niet en beter een verhelderend gesprek te veel dan te weinig.

BnT focust sterk op "Open Source Software" en noemt zich dan ook OSS-specialist. Open Source Software is software waarvan de broncode vrij beschikbaar is. Dit gegeven zet een interessant mechanisme in werking: omdat andere programmeurs vrij de code kunnen bekijken, kunnen ze fouten opsporen en verbeteringen/uitbreidingen aanbrengen.  

In het internet biotoop geeft dit vaak aanleiding tot een wereldwijde samenwerking aan software projecten, resulterend in knappe staaltjes van technologie. 

Barco doet een beroep op BnT

Barco doet beroep op BnT voor een all-round Linux/Windows training

Om zijn medewerkers meer voeling en praktische IT kennis te geven betreffende de werking van de nieuwe uitvoering van hun voor militaire toepassingen ontwikkelde "rugged PC", deed Barco beroep op Syntra en BnT om een training te ontwikkelen.
Leer hier meer over...

BnT geeft training

tnf

BnT geeft training aan een leading global IT provider

In samenwerking met The Network Factory, een erkende Novell partner, voorzag BnT onlangs een training aan de systeem beheerders van een leading global IT provider. 
Leer hier meer over...

BnT migreert Dafra Pharma naar Zarafa

zarafa logo

BnT migreert Dafra Pharma naar Zarafa

Omdat het huidige mailsysteem voor beperkingen zorgde, viel de beslissing bij deze belangrijke speler in de pharmaceutische industrie met focus op tropische ziektes om naar een andere mailoplossing over te schakelen. 
Leer hier meer over...

Laatste Nieuws

BnT haalt het CEH certificaat!

Het "Certified Ethical Hacker" certificaat is een klinkende naam in het security landschap. We zijn zeer verheugd te melden dat we onze expertise in dit gebied hebben mogen bewijzen dank zij dit examen. We staan klaar om u te begeleiden met alle vragen rond algemene security, cyber security en security audits. 

dafra

Laatste Project

Automatisch order management
Dafra Pharma, een belangrijke speler in de Afrikaanse anti-malaria markt, besliste onlangs voet aan Europese wal te zetten met oral healthcare producten.


Leer hier meer over...

In addition to being able to hide sections of the template as explained above, you can also hide certain content or entire modules with hide classes. For example reduce the size of this page and this module will disappear when it reaches 1300px wide. Find Out How...

message

Ons adres:
Hoge Mierdse Heide 182
2360 Oud-Turnhout
Contactinfo:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GSM: 0478/883308

Financiële info:
BTW: BE0817.401.875
Rek. nr.: Centea BE46 8601 0806 3436
 
 

Website

Deze website werd gemaakt met het Content Management Systeem dat BnT gebruikt voor websites te ontwikkelen. Indien u ook geïnteresseerd bent voor dergelijke websites of een offerte wenst, kan u ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +32 (0)478 88 33 08.

Disclaimer

Alle inhoud op deze site is onder voorbehoud van fouten of vergissingen, waarvoor Bits 'n Tricks BVBA indien gebeurlijk niet voor verantwoordelijk gehouden kan worden.